2 CD Original Albums:At San Quentin/At Folsom Prison 2 CD

Joe Cocker


Data aparitiei: 19.10.2010

Gen: country

Casa de discuri: Sony Music

49.99 LEI

Stoc furnizor limitat
Produsul se afla in stocul furnizorului nostru, dar nu putem garanta disponibilitatea sa în viitorul apropiat. Plasaţi acum o comandă pentru a asigura rezervarea produsului.

Cod produs: 886975860326


At  San Quentin
  1. Big River
  2. I Still Miss Someone
  3. Wreck Of The Old 97
  4. I Walk the Line
  5. Darlin' Companion(Live in Denmark)
  6. I Don't Know Where I'm Bound
  7. Starkville City Jail
  8. San Quentin
  9. San Quentin
  10. Wanted Man
  11. A Boy Named Sue (Live in Denmark)
  12. (There'll Be) Peace in the Valley
  13. Folsom Prison Blues
  14. Ring Of Fire
  15. He Turned the Water Into Wine
  16. Daddy Sang Bass
  17. The Old Account Was Settled Long Ago
  18. Closing Medley: Folsom Prison Blues/I Walk The Line/Ring Of Fire/The Rebel - Johnny Yuma - Johnny Cash with The Carter Family, The Statler Brothers & Carl Perkins
At Folsom Prison
  1. Folsom Prison Blues
  2. Busted
  3. Dark as the Dungeon
  4. I Still Miss Someone
  5. Cocaine Blues
  6. 25 Minutes to Go
  7. Orange Blossom Special
  8. The Long Black Veil
  9. Send a Picture of Mother
  10. The Wall
  11. Dirty Old Egg-Suckin' Dog
  12. Flushed from the Bathroom of Your Heart
  13. Joe Bean
  14. Jackson
  15. Give My Love to Rose
  16. I Got Stripes
  17. The Legend Of John Henry's Hammer
  18. Green, Green Grass of Home
  19. Greystone Chapel

Adaugă în coş