5 Album Set 5CD-UMR

Simple Minds


Data aparitiei: 15.10.2012

Gen: Rock

Casa de discuri: EMI

79.99 LEI

Stoc limitat
Produsul este pe stoc, dar nu putem garanta disponibilitatea sa în viitorul apropiat. Plasaţi acum o comandă pentru a asigura rezervarea produsului.

Cod produs: 5099997299424


Sons And Fascination
1 In Trance As Mission
2 Sweat In Bullet
3 70 Cities As Love Brings The Fall
4 Boys From Brazil
5 Love Song
6 This Earth That You Walk Upon
7 Sons And Fascination
8 Seeing Out The Angel
9 Theme For Great Cities
10 The American
11 20th Century Promised Land
12 Wonderful In Young Life
13 League Of Nations
14 Careful In Career
15 Sound In 70 Cities

New Gold Dream 81/82/83/84
1 Someone Somewhere In Summertime
2 Colours Fly And Catherine Wheel
3 Promised You A Miracle
4 Big Sleep
5 Somebody Up There Likes You
6 New Gold Dream (81-82-83-84)
7 Glittering Prize
8 Hunter And The Hunted
9 King Is White And In The Crowd

Sparkle In The Rain
1 Up On The Catwalk
2 Book Of Brilliant Things
3 Speed Your Love To Me
4 Waterfront
5 East At Easter
6 Street Hassle
7 White Hot Day
8 "C" Moon Cry Like A Baby
9 The Kick Inside Of Me
10 Shake Off The Ghosts

Once Upon A Time
1 Once Upon A Time
2 All The Things She Said
3 Ghost Dancing
4 Alive And Kicking
5 Oh Jungleland
6 I Wish You Were Here
7 Sanctify Yourself
8 Come A Long Way

Street Fighting Years
1 Street Fighting Years
2 Soul Crying Out
3 Wall Of Love
4 This Is Your Land
5 Take A Step Back
6 Kick It In
7 Let It All Come Down
8 Mandela Day
9 Belfast Child
10 Biko
11 When Spirits Rise

Adaugă în coş