Live 1 BluRay

B.b. King


Data aparitiei: 06.05.2009

Gen: Blues

Casa de discuri: Geffen

64.99 LEI

Stoc limitat
Produsul este pe stoc, dar nu putem garanta disponibilitatea sa în viitorul apropiat. Plasaţi acum o comandă pentru a asigura rezervarea produsului.

Cod produs: 602517836891

Track list

# Titlu
Disc 1
1 Intro
2 Manhattan Blues
3 Two I Shoot Blues
4 Mr. King Comes On Stage
5 Why I Sing The Blues
6 I Need You So
7 Bad Case Of Love
8 Blues Man
9 When Love Comes To Town
10 All Over Again
11 Ain't That Just Like A Woman
12 Whole Lot Of Loving
13 Don't Answer The Door
14 You Are My Sunshine
15 You Know I Love You
16 Rock Me Baby
17 Key To The Highway
18 The Thrill Is Gone
19 Guess Who
20 Band Introduction - continuation of Guess Who
21 When The Saints Go Marching In
22 Credits
23 Behind-The-Scenes: Making The DVD
24 A Message From B.B. To His Fans

Adaugă în coş