Chronicle: Volume Two 1 CD

Creedence Clearwater Revival


Data aparitiei: 22.03.2007

Gen: Rock

Casa de discuri: Concord Records

34.99 LEI

Stoc limitat
Produsul este pe stoc, dar nu putem garanta disponibilitatea sa în viitorul apropiat. Plasaţi acum o comandă pentru a asigura rezervarea produsului.

Cod produs: 025218000321

Track list

# Titlu
Disc 1
1 Walk On the Water
2 Susie Q
3 Born On The Bayou
4 Good Golly Miss Molly
5 Tombstone Shadow
6 Wrote A Song For Everyone
7 The Night Time Is The Right Time
8 Cotton Fields
9 It Came Out Of The Sky
10 Don't Look Now
11 The Midnight Special
12 Before You Accuse Me
13 My Baby Left Me
14 Pagan Baby
15 (Wish I Could) Hideaway
16 It's Just A Thought
17 Molina
18 Born To Move
19 Lookin' For A Reason
20 Hello Mary Lou

Adaugă în coş