The very best of 1 CD

Nat King Cole


Data aparitiei: 02.05.2006

Gen: jazz

Casa de discuri: Capitol

54.99 LEI

Stoc limitat
Produsul este pe stoc, dar nu putem garanta disponibilitatea sa în viitorul apropiat. Plasaţi acum o comandă pentru a asigura rezervarea produsului.

Cod produs: 094635932423


1. Stardust
2. Sweet Lorraine
3. (Get Your Kicks On) Route 66
4. Straighten Up And Fly Right
5. (I Love You) For Sentimental Reasons
6. What'll I Do?
7. Morning Star (Previously Unreleased)
8. Penthouse Serenade (Instrumental)
9. Candy
10. Walkin' My Baby Back Home
11. Unforgettable
12. Mona Lisa
13. Nature Boy
14. Somewhere Along The Way
15. Smile
16. Blossom Fell, A
17. Can't I?
18. Let There Be Love
19. Almost Like Being In Love
20. Ballerina
21. I'm Gonna Sit Right Down (And Write Myself A Letter)
22. Let's Face The Music And Dance
23. Autumn Leaves (French Version)
24. When I Fall In Love
25. That Sunday, That Summer
26. Looking Back
27. L O V E (Alternate Take)
28. I Wish You Love (Live)

Adaugă în coş