In Concert 1 CD

The Doors


Data aparitiei: 21.05.1991

Gen: rock

Casa de discuri: Warner Music

41.97 LEI

Stoc furnizor limitat
Produsul se afla in stocul furnizorului nostru, dar nu putem garanta disponibilitatea sa în viitorul apropiat. Plasaţi acum o comandă pentru a asigura rezervarea produsului.

Cod produs: 075596108225


Disc one:
  1. House Announcer
  2. Who do You Love?
  3.      Alabama Song (Whiskey Bar)
  4.      Backdoor Man
  5.      Love Hides
  6.      Five to One
  7. Build Me A Woman
  8. When The Music's Over
  9. Universal Mind
  10. Petition The Lord With Prayer
  11.     Dead Cats, Dead Rats
  12.     Break On Through #2
    The Celebration of the lizard:
  13.     Lions In The Street
  14.     Wake Up
  15.     A Little Game
  16.     The Hill Dwellers
  17.     Not To Touch The Earth
  18.     Names Of The Kingdom
  19.     The Palace Of Exile
  20. Soul Kitchen
Disc two:
  1. Roadhouse Blues
  2. Gloria
  3. Light My Fire
  4. You Make Me Real
  5. Texas Radio & The Big Beat
  6. Love Me Two Times
  7. Little Red Rooster
  8. Moonlight Drive
  9. Close To You
  10. Unknown Soldier
  11. The End

Adaugă în coş