Barry White

2 Vinyl

Data aparitiei: 15.02.2018

Gen: R&B,soul

Casa de discuri: Mercury

178.97 LEI

Stoc limitat
Produsul este pe stoc, dar nu putem garanta disponibilitatea sa în viitorul apropiat. Plasaţi acum o comandă pentru a asigura rezervarea produsului.

Cod produs: 602557887082


              Disk: 1

  1. Love's Theme (The Love Unlimited Orchestra)
  2. I'm Gonna Love You Just A Little More Baby
  3. I've Got So Much To Give
  4. Never, Never Gonna Give Ya Up
  5. Honey Please, Can't Ya See
  6. Can't Get Enough Of Your Love, Babe
  7. You're The First, The Last, My Everything
  8. What Am I Gonna Do With You
  9. I'll Do For You Anything You Want Me To
  10. Let The Music Play (Single Version)


               Disk: 2

  1. Satin Soul (Love Unlimited Orchestra)
  2. You See The Trouble With Me
  3. Baby We Better Try To Get It Together
  4. Don't Make Me Wait Too Long (Edit)
  5. I'm Qualified To Satisfy You
  6. It's Ecstasy When You Lay Down Next To Me
  7. Playing Your Game, Baby
  8. Oh What A Night For Dancing
  9. Your Sweetness Is My Weakness
  10. Just The Way You Are
  11. September When I First Met You
  12. I Love To Sing The Songs I Sing


Adaugă în coş