Original Album Classics  3 CD

Taj Mahal


Data aparitiei: 24.01.2011

Gen: Blues

Casa de discuri: Sony Music

53.97 LEI

Stoc limitat
Produsul este pe stoc, dar nu putem garanta disponibilitatea sa în viitorul apropiat. Plasaţi acum o comandă pentru a asigura rezervarea produsului.

Cod produs: 886977315626


Taj Mahal
  1. Leaving Trunk
  2. Statesboro Blues
  3. Checkin' Up On My Baby
  4. Everybody's Got to Change Sometime
  5. E Z Rider
  6. Dust My Broom
  7. Diving Duck Blues
  8. Celebrated Walkin' Blues

The Natch’ blues
  1. Good Morning Miss Brown
  2. Corinna
  3. I Ain't Gonna Let Nobody Steal My Jellyroll
  4. Going up to the Country, Paint My Mailbox Blue
  5. Done Changed My Way of Living
  6. She Caught the Katy and Left Me a Mule to Ride
  7. The Cuckoo
  8. You Don't Miss Your Water ('Til Your Well Runs Dry)
  9. Ain't That a Lot of Love
  10. The Cuckoo
  11. New Stranger Blues
  12. Things Are Gonna Work Out Fine

  1. Johnny Too Bad
  2. Blackjack Davey
  3. Big Mama
  4. Cajun Waltz
  5. Slave Driver
  6. Why Did You Have to Desert Me?
  7. Desperate Lover
  8. (Clara) St. Kitts Woman

Adaugă în coş