The Complete Mercury Recordings 1986-1991 7 CD

Johnny Cash


Data aparitiei: 26.06.2020

Gen: country

Casa de discuri: Universal

119.99 LEI

Stoc limitat
Produsul este pe stoc, dar nu putem garanta disponibilitatea sa în viitorul apropiat. Plasaţi acum o comandă pentru a asigura rezervarea produsului.

Cod produs: 602567726951


CD1:Class of ‘55:Memphis rock&roll homecomming(1986)

1 Birth Of Rock And Roll
2 Sixteen Candles
3 Class Of '55
4 Waymore's Blues
5 We Remember The King
6 Coming Home
7 Rock And Roll (Fais-Do-Do)
8 Keep My Motor Running
9 I Will Rock And Roll With You
10 Big Train (From Memphis)

CD2:Johnny Cash is coming totown(1987)
1 The Big Light
2 The Ballad Of Barbara
3 I'd Rather Have You
4 Let Him Roll
5 The Night Hank Williams Came To Town
6 Sixteen Tons
7 Letters From Home
8 W. Lee O'Daniel (And The Light Crust Dough Boys)
9 Heavy Metal (Don't Mean Rock And Roll To Me)
10 My Ship Will Sail

CD3:Water from the wells of home(1988)

1 Ballad Of A Teenage Queen (With Roseanne Cash & The Everly Brothers)
2 As Long As I Live (With Emmylou Harris)
3 Where Did We Go Right (With June Carter Cash and The Carter Family)
4 The Last Of The Drifters (With Tom T. Hall)
5 Call Me The Breeze (With John Carter Cash)
6 That Old Wheel (With Hank Williams, Jr.)
7 Sweeter Than The Flowers (With Waylon Jennings)
8 A Croft In Clachan (The Ballad Of Rob MacDunn) (With Glen Campbell)
9 New Moon Over Jamaica (With Paul McCartney)
10 Water From The Wells Of Home (With John Carter Cash)

CD 4:Classic Cash:Hallof Fame Series (1988)

1 Get Rhythm
2 Tennessee Flat Top Box
3 Long Black Veil
4 A Thing Called Love
5 I Still Miss Someone
6 Cry, Cry, Cry
7 Blue Train
8 Sunday Morning Coming Down
9 Five Feet High And Rising
10 Peace In The Valley
11 Don't Take Your Guns To Town

CD5:Hall of Fame series Early Mixes (1988)

1 Sunday Morning Coming Down
2 Get Rhythm
3 I Walk The Line
4 Long Black Veil
5 I Still Miss Someone
6 Blue Train
7 I Got Stripes
8 Peace In The Valley
9 Five Feet High And Rising
10 Folsom Prison Blues
11 Cry, Cry, Cry
12 Don't Take Your Guns To Town
13 Tennessee Flat Top Box
14 A Thing Called Love
15 The Ways Of A Woman In Love
16 Ballad Of Ira Hayes
17 Guess Things Happen That Way
18 Home Of The Blues
19 Supper Time
20 Ring Of Fire

CD6:Boom chicka Boom(1990)

1 A Backstage Pass
2 Cat's In The Cradle
3 Farmer's Almanac
4 Don't Go Near The Water
5 Family Bible
6 Harley
7 I Love You, Love You
8 Hidden Shame
9 Monteagle Mountain
10 That's One You Owe Me
11 Veteran's Day (b-side of of The Mystery Of Life)
12 I Shall Be Free (b-side of of Farmer's Almanac)
13 I Draw The Line (previously unreleased)
14 A Backstage Pass (early version)
15 Harley (early version)
16 That's One You Owe Me (early version)
17 Veteran's Day (early version)

CD7:The Mystery of life(1991)

1 The Greatest Cowboy Of Them All
2 I'm An Easy Rider
3 The Mystery Of Life
4 Hey Porter
5 Beans For Breakfast
6 Goin' By The Book
7 Wanted Man
8 I'll Go Somewhere And Sing My Songs Again (with Tom T. Hall)
9 The Hobo Song
10 Angel And The Badman
11 The Wanderer (with U2) [Long version from the Faraway, So Close! soundtrack album]

Adaugă în coş