Still Rising - The Collection 2 CD

Gregory Porter


Data aparitiei: 05.11.2021

Gen: Jazz

Casa de discuri: Universal

74.99 LEI

Stoc limitat
Produsul este pe stoc, dar nu putem garanta disponibilitatea sa în viitorul apropiat. Plasaţi acum o comandă pentru a asigura rezervarea produsului.

Cod produs: 602438627554


CD 1
1. Hey Laura
2. Liquid Spirit
3. Revival
4. Illusion
5. 1960 What?
6. L.O.V.E
7. Holding On
8. Concorde
9. If Love Is Overrated
10. I Will
11. Real Good Hands
12. My Babe
13. Bad Girl Love
14. No Love Dying
15. Why Does My Heart Feel So Bad? (Moby Cover)
16. Dry Bone
17. Love Runs Deeper
18. It’s Probably Me (Sting Cover)

CD 2
1. Natural Blues with Moby and Amythyst Kiah
2. Don’t Let Me Be Misunderstood with Jamie Cullum
3. Raining in My Heart with Buddy Holly
4. People Will Say We’re in Love with Ella Fitzgerald
5. GrandMas’ Hands with Ben L’Oncle Soul
6. Christmas Prayer with Paloma Faith
7. Insanity with Lalah Hathaway
8. Make Someone Happy with Jeff Goldblum
9. Fly Me To The Moon with Julie London
10. Satiated with Dianne Reeves
11. Have Yourself a Merry Little Christmas with Renee Fleming
14. Right Where you are with Lizz Wright
15. Heart and Soul – with Yo-Yo Ma and The Silkroad Ensemble ,Lisa Fischer
16. Making Love with Trijntje Oosterhuis

Adaugă în coş