Sheryl: Music From The Feature Documentary 2 CD

Sheryl Crow


Data aparitiei: 13.05.2022

Gen: Rock

Casa de discuri: UME

87.97 LEI

Stoc limitat
Produsul este pe stoc, dar nu putem garanta disponibilitatea sa în viitorul apropiat. Plasaţi acum o comandă pentru a asigura rezervarea produsului.

Cod produs: 602445584369


     Disc 1
1. If It Makes You Happy
2. Leaving Las Vegas
3. All I Wanna Do
4. What Can I Do For You
5. Run, Baby, Run
6. Hard To Make A Stand
7. Sweet Rosalyn
8. A Change Would Do You Good
9. Home
10. Love Is A Good Thing
11. Strong Enough
12. Can't Cry Anymore
13. Everyday Is A Winding Road
14. Redemption Day
15. The Difficult Kind (Live) with Sarah McLachlan
16. I Shall Believe
17. Real Gone (Live)

     Disc 2
1. My Favorite Mistake
2. Riverwide
3. Crash And Burn
4. Steve McQueen
5. Soak Up The Sun
6. Out Of Our Heads
7. Detours
8. Be Myself
9. Prove You Wrong (Feat. Stevie Nicks and Maren Morris)
10. Tell Me When It's Over (Feat. Chris Stapleton)
11. Beware of Darkness (Feat. Brandi Carlile, Eric Clapton, and Sting)
12. The Worst (Feat. Keith Richards)
13. Story of Everything (Feat. Chuck D, Andra Day,Gary Clark Jr.)
14. Everything Is Broken (Live) With Jason Isbell
15. Redemption Day (With Johnny Cash)
16. Forever
17. Still The Same
18. Live With Me

Adaugă în coş