It's Only Me 2LP

Lil Baby

2 Vinyl

Data aparitiei: 18.11.2022

Gen: Hip-Hop & Rap

Casa de discuri: Universal Music

193.97 LEI

Stoc limitat
Produsul este pe stoc, dar nu putem garanta disponibilitatea sa în viitorul apropiat. Plasaţi acum o comandă pentru a asigura rezervarea produsului.

Cod produs: 602448633972


Side A

1. Real Spill

2. Stand on It

3. Pop Out Feat. Nardo Wick

4. Heyy

5. California Breeze

6. Perfect Timing

Side B

1. Never Hating Feat. Young Thug

2. Forever Feat. Fridayy

3. Not Finished

4. In a Minute

5. Waterfall Flow

6. Everything

Side C

1. From Now on Feat. Future

2.Double Down

3. Cost to Be Alive Feat. Rylo Rodriguez

4.Top Priority

5. Danger

6. Stop Playin Feat. Jeremih

Side D

1. FR

2. Back and Forth Feat. Est Gee

3. Shiest Talk Feat. Pooh Shiesty

4. No Fly Zone

5. Russian Roulette

Adaugă în coş