Platinum 4LP

Frank Sinatra

4 Vinyl

Data aparitiei: 27.10.2023

Gen: Jazz

Casa de discuri: UME

419.95 LEI

Stoc furnizor limitat
Produsul se afla in stocul furnizorului nostru, dar nu putem garanta disponibilitatea sa în viitorul apropiat. Plasaţi acum o comandă pentru a asigura rezervarea produsului.

Cod produs: 602455750976


1. Lean Baby
2. I’ve Got The World On A String
3. I Get A Kick Out Of You
4. Young At Heart
5. Just One Of Those Things
6. I Get Along Without You Very Well
7. In The Wee Small Hours Of The Morning
8. Learnin’ The Blues
9. Love And Marriage
10. (Love Is) The Tender Trap
11. You Make Me Feel So Young
12. I’ve Got You Under My Skin

1. I Couldn’t Sleep A Wink Last Night
2. The Lady Is A Tramp
3. Night And Day
4. Oh! Look At Me Now
5. Where Are You?
6. Witchcraft
7. All The Way
8. Moonlight In Vermont
9. Come Fly With Me
10. Only The Lonely
11. Something’s Gotta Give
12. All My Tomorrows

1. Here’s That Rainy Day
2. A Cottage For Sale
3. High Hopes
4. You Go To My Head
5. The Nearness Of You
6. Nice ‘N’ Easy
7. River, Stay Away From My Door
8. September In The Rain
9. Blue Moon
10. Day By Day
11. When The World Was Young
12. I Gotta Right To Sing The Blues

1. Here Goes (session takes)
2. Guess I’ll Hang My Tears Out To Dry (alternate take)
3. Lush Life (session takes)
4. One For My Baby (test track)
5. Just In Time (alternate take)
6. A Hole In The Head (radio spots)
7. I’ve Got A Crush On You (session takes)
8. Memories Of You (session takes)

Adaugă în coş