You Are The Quarry 2 CD



Data aparitiei: 28.05.2008

Gen: Rock

Casa de discuri: Decca

54.99 LEI

Stoc limitat
Produsul este pe stoc, dar nu putem garanta disponibilitatea sa în viitorul apropiat. Plasaţi acum o comandă pentru a asigura rezervarea produsului.

Cod produs: 5050749301390

Track list

# Titlu
Disc 1
1 America Is Not The World
2 Irish Blood, English Heart
3 I Have Forgiven Jesus
4 Come Back To Camden
5 I'm Not Sorry
6 The World Is Full Of Crashing Bores
7 How Can Anybody Possibly Know How I Feel?
8 The First Of The Gang To Die
9 Let Me Kiss You
10 All The Lazy Dykes
11 I Like You
12 You Know I Couldn't Last
Disc 2
1 Don't Make Fun Of Daddy's Voice
2 It's Hard To Walk Tall When You're Small
3 Teenage Dad On His Estate
4 Munich Air Disaster 1958
5 Friday Mourning
6 The Never-Played Symphonies
7 My Life Is A Succession Of People Saying Goodbye
8 I Am Two People
9 Mexico
10 Irish Blood, English Heart
11 The First Of The Gang To Die
12 I Have Forgiven Jesus
13 Let Me Kiss You
14 Morrissey - Behind the Scenes Photo Gallery 2004 Tour

Adaugă în coş