The Motown Years 50

Michael Jackson, Jackson 5


Data aparitiei: 01.09.2008

Gen: Pop

Casa de discuri: Universal Music

54.99 LEI

Stoc limitat
Produsul este pe stoc, dar nu putem garanta disponibilitatea sa în viitorul apropiat. Plasaţi acum o comandă pentru a asigura rezervarea produsului.

Cod produs: 600753115466

Track list

# Titlu
Disc 1
2 Never Can Say Goodbye
3 Ready Or Not (Here I Come)
4 Love Song
5 Forever Came Today
6 The Life Of The Party
7 Doctor My Eyes
8 All I Do Is Think Of You
9 I Am Love
10 Darling Dear
11 Maybe Tomorrow
12 I Found That Girl
13 It's Too Late To Change The Time
14 Lookin' Through The Windows
15 Who's Lovin' You
16 Whatever You Got, I Want
17 I'll Be There
Disc 2
1 I Want You Back
2 Dancing Machine
3 Sugar Daddy
4 Little Bitty Pretty One
5 Hum Along And Dance
6 Corner Of The Sky
7 I'm So Happy
8 Get It Together
9 Goin' Back To Indiana
10 Skywriter
11 The Love You Save
12 Mama's Pearl
13 Touch
14 La La (Means I Love You)
15 It's Great To Be Here
16 Hallelujah Day
17 Santa Claus Is Coming To Town
Disc 3
1 Farewell My Summer Love
2 You've Got A Friend
3 My Girl
4 One Day In Your Life
5 Just A Little Bit Of You
6 Got To Be There
7 We've Got A Good Thing Going
8 Rockin' Robin
9 Ben
10 I Wanna Be Where You Are
11 Girl You're So Together
12 We're Almost There
13 Wings Of My Love
14 Girl Don't Take Your Love From Me
15 Music And Me
16 Ain't No Sunshine

Adaugă în coş