At The Bbc 1 DVD Deluxe Edition

Paul Weller


Data aparitiei: 03.11.2008

Gen: Rock

Casa de discuri: Universal/Island

79.99 LEI

Stoc limitat
Produsul este pe stoc, dar nu putem garanta disponibilitatea sa în viitorul apropiat. Plasaţi acum o comandă pentru a asigura rezervarea produsului.

Cod produs: 600753127544

Track list

# Titlu
Disc 1
1 Sunflower
2 Has My Fire Really Gone Out?
3 You Do Something To Me
4 I Should Have Been There To Inspire You
5 Heavy Soul
6 Picking Up Sticks
7 From The Floorboards Up
8 Savages
9 Come On/Let's Go
10 Push It Along
11 22 Dreams
12 Out Of The Sinking
13 Broken Stones
14 Porcelain Gods
15 Wild Wood
16 Tales From The Riverbank
17 Foot Of The Mountain
18 Into Tomorrow
19 Blink And You'll Miss It
20 From The Floorboards Up
21 Don't Go To Strangers
22 Porcelain Gods / I Walk On Gilded Splinters
23 In The City
24 Wild Blue Yonder
25 Down In The Tube Station At Midnight
26 Broken Stones
27 Town Called Malice
28 Uh Huh Oh Yeh! (Always There To Fool You!)
29 The Changingman
30 Peacock Suit
31 Mermaids
32 From The Floorboards Up
33 Town Called Malice

Adaugă în coş