Swinging On A Star 1 CD Special Price

Bing Crosby


Data aparitiei: 04.10.2006

Gen: Jazz

Casa de discuri: Spectrum

29.99 LEI

Stoc limitat
Produsul este pe stoc, dar nu putem garanta disponibilitatea sa în viitorul apropiat. Plasaţi acum o comandă pentru a asigura rezervarea produsului.

Cod produs: 731454417624

Track list

# Titlu
Disc 1
1 Where The Blue Of The Night (Meets The Gold Of The Day)
2 Ac-Cent-Tchu-Ate The Positive
3 Stardust
4 Swinging On A Star
5 Pennies From Heaven
6 Mexicali Rose
7 Road To Morocco
8 Too-Ra-Loo-Ra-Loo-Ral (That's An Irish Lullaby)
9 Don't Fence Me In
10 Dear Hearts And Gentle People
11 Moonlight Becomes You
12 Gone Fishin'
13 In The Cool, Cool, Cool Of The Evening
14 Galway Bay
15 Sam's Song (The Happy Tune)
16 Sweet Leilani
17 Whiffenpoof Song
18 White Christmas

Adaugă în coş