The Hits Collection 1 CD Special Price

Connie Francis


Data aparitiei: 09.10.2006

Gen: Pop

Casa de discuri: Spectrum

29.99 LEI

Stoc limitat
Produsul este pe stoc, dar nu putem garanta disponibilitatea sa în viitorul apropiat. Plasaţi acum o comandă pentru a asigura rezervarea produsului.

Cod produs: 731455414325

Track list

# Titlu
Disc 1
1 Stupid Cupid
2 Lipstick On Your Collar
3 Where The Boys Are
4 Second Hand Love
5 Singing The Blues
6 Valentino
7 You Always Hurt The One You Love
8 My Heart Has A Mind Of Its Own
9 Bye Bye Love
10 Your Cheatin Heart
11 I Can't Stop Loving You
12 Walk On By
13 Among My Souvenirs
14 Everybody's Somebody's Fool
15 Who's Sorry Now
16 My Happiness
17 I Was Such A Fool (To Fall In Love With You)
18 Follow The Boys
19 If My Pillow Could Talk
20 Drowin' My Sorrows

Adaugă în coş