Stax 50: A 50th Anniversary Celebration (jewel Case) 2 CD

Various Artists


Data aparitiei: 01.09.2008

Gen: R & B

Casa de discuri: Stax

79.99 LEI

În stoc furnizor
Produsul se afla in stocul furnizorului nostru, în cantităţi suficiente, şi va putea fi livrat în maxim 5 zile de la plasarea unei comenzi ferme.

Cod produs: 888072306035

Track list

# Titlu
Disc 1
1 Gee Whiz (Look At His Eyes)
2 Last Night
3 You Don't Miss Your Water
4 Green Onions
5 Walking The Dog
6 I've Been Loving You Too Long (To Stop Now)
7 Candy
8 Respect
9 You Don't Know Like I Know
10 I Want Someone
11 Hold On I'm Coming
12 Let Me Be Good To You
13 Your Good Thing (Is About To End)
14 Knock On Wood
15 B-A-B-Y
16 Tramp
17 Soul Finger
18 Born Under A Bad Sign
19 Soul Man
20 Dock Of The Bay
21 I Got A Sure Thing
22 Soul Limbo
23 I've Never Found A Girl (To Love Me Like You Do)
24 What A Man
25 Private Number
26 Who's Making Love
27 I Forgot To Be Your Lover
28 I Like What You're Doing (To Me)
Disc 2
1 Time Is Tight
2 So I Can Love You
3 Walk On By
4 Do The Funky Chicken
5 Jody's Got Your Girl And Gone
6 Mr. Big Stuff
7 Never Can Say Goodbye
8 Whatcha See Is Whatcha Get
9 Respect Yourself
10 Theme From Shaft
11 Son Of Shaft
12 That's What Love Will Make You Do
13 I've Been Lonely (For So Long)
14 Hearsay
15 In The Rain
16 I'll Take You There
17 Starting All Over Again
18 Dedicated To The One I Love
19 If You're Ready (Come Go With Me)
20 Cheaper To Keep Her
21 I'll Be The Other Woman
22 Woman To Woman

Adaugă în coş