The Very Best Of Cat Stevens 1 CD

Cat Stevens


Data aparitiei: 03.10.2006

Gen: folk rock,pop rock

Casa de discuri: Island Records

34.99 LEI

Stoc limitat
Produsul este pe stoc, dar nu putem garanta disponibilitatea sa în viitorul apropiat. Plasaţi acum o comandă pentru a asigura rezervarea produsului.

Cod produs: 602498112090

Track list

# Titlu
Disc 1
1 Moonshadow
2 Father And Son
3 Morning Has Broken
4 Wild World
5 The First Cut Is The Deepest
6 Lady D'Arbanville
7 Oh Very Young
8 Matthew & Son
9 Sitting
10 Hard Headed Woman
11 I Love My Dog
12 Rubylove
13 Don't Be Shy
14 Can't Keep It In
15 Here Comes My Baby
16 Into White
17 (Remember The Days Of The) Old Schoolyard
18 Where Do The Children Play?
19 How Can I Tell You
20 Another Saturday Night
21 Sad Lisa
22 Just Another Night
23 Peace Train
24 If You Want To Sing Out, Sing Out

Adaugă în coş