Gold 2 CD

The Moody Blues


Data aparitiei: 12.07.2007

Gen: progressive rock

Casa de discuri: Polydor

54.99 LEI

Stoc limitat
Produsul este pe stoc, dar nu putem garanta disponibilitatea sa în viitorul apropiat. Plasaţi acum o comandă pentru a asigura rezervarea produsului.

Cod produs: 602498268353

Track list

# Titlu
Disc 1
1 Tuesday Afternoon (Forever Afternoon)
2 Nights In White Satin
3 Ride My See-Saw
4 Legend Of A Mind
5 Voices In The Sky
6 Lovely To See You
7 Never Comes The Day
8 Gypsy
9 Candle Of Life - 1st version
10 Watching And Waiting
11 Question
12 Melancholy Man
13 The Story In Your Eyes
14 Lost In A Lost World
15 New Horizons
16 Isn't Life Strange
17 I'm Just A Singer (In A Rock And Roll Band)
Disc 2
1 Remember me (my friend)
2 Blue Guitar
3 Steppin' In A Slide Zone
4 Had To Fall In Love
5 Driftwood
6 Forever Autumn
7 The Voice
8 Talking Out Of Turn
9 Gemini Dream
10 Blue World
11 Sitting At The Wheel
12 Your Wildest Dreams
13 I Know You're Out There Somewhere
14 Say It With Love
15 Bless The Wings (That Bring You Back)
16 Strange Times
17 December Snow

Adaugă în coş