Gold 2 CD

Muddy Waters


Data aparitiei: 25.05.2007

Gen: Blues

Casa de discuri: Universal Music

54.99 LEI

Stoc limitat
Produsul este pe stoc, dar nu putem garanta disponibilitatea sa în viitorul apropiat. Plasaţi acum o comandă pentru a asigura rezervarea produsului.

Cod produs: 602498455036

Track list

# Titlu
Disc 1
1 Gypsy Woman
2 I Can't Be Satisfied
3 I Feel Like Going Home
4 Train Fare Home
5 Mean Red Spider
6 Standin' Here Tremblin'
7 You Gonna Need My Help
8 Little Geneva
9 Rollin' And Tumblin', Part 1
10 Rollin' Stone
11 Walkin' Blues
12 Louisiana Blues
13 Long Distance Call
14 Honey Bee
15 Country Boy
16 She Moves Me
17 Still A Fool
18 Stuff You Gotta Watch
19 Who's Gonna Be Your Sweet Man When I'm Gone
20 Standing Around Crying
21 Baby, Please Don't Go
22 (I'm Your) Hoochie Coochie Man
23 I Just Want To Make Love To You
24 I'm Ready
25 Young Fashioned Ways
26 I Want To Be Loved
Disc 2
1 My Eyes (Keep Me In Trouble)
2 Mannish Boy
3 Sugar Sweet
4 Trouble No More
5 Forty Days And Forty Nights
6 Just To Be With You
7 Don't Go No Further
8 Diamonds At Your Feet
9 I Love The Life I Live (I Live The Life I Love)
10 I've Got My Mojo Working
11 Rock Me
12 Look What You've Done
13 She's Nineteen Years Old
14 Close To You
15 Walkin' Thru The Park
16 Take The Bitter With The Sweet
17 I Feel So Good
18 You Shook Me
19 My Home Is In The Delta
20 Good Morning, Little Schoolgirl
21 The Same Thing
22 You Can't Lose What You Never Had
23 All Aboard
24 Can't Get No Grindin' (What's The Matter With The Meal)

Adaugă în coş