Engelbert Humperdink - The Greatest Hits And More 2 CD

Engelbert Humperdinck


Data aparitiei: 25.05.2007

Gen: Pop

Casa de discuri: Universal Music TV

76.99 LEI

Stoc limitat
Produsul este pe stoc, dar nu putem garanta disponibilitatea sa în viitorul apropiat. Plasaţi acum o comandă pentru a asigura rezervarea produsului.

Cod produs: 602498470954

Track list

# Titlu
Disc 1
1 Release Me (And Let Me Love Again)
2 Have I Told You Lately
3 There Goes My Everything
4 The Last Waltz
5 Am I That Easy To Forget
6 A Man Without Love
7 Les Bicyclettes De Belsize
8 The Way It Used To Be
9 I'm A Better Man (For Having Loved You)
10 Winter World Of Love
11 Another Time, Another Place
12 Too Beautiful To Last
13 Quando Quando Quando
14 Spanish Eyes
15 Can't Take My Eyes Off You
16 Love Letters
17 Strangers In The Night
18 Let There Be Love
19 It Had To Be You
20 Stand By Me
Disc 2
1 What A Wonderful World
2 Ten Guitars
3 Funny Familiar Forgotten Feelings
4 My World (Il Mondo)
5 Can't You See
6 There's A Kind Of Hush (All Over The World)
7 My Marie
8 Sweetheart
9 Dance The Night Away
10 Sometimes When We Touch
11 I Want To Wake Up With You
12 How To Win Your Love
13 If
14 She
15 Totally Amazing
16 This Guy's In Love With You
17 It's All In The Game
18 Angels
19 Colunms Of Grey
20 Your Love Stays With Me
21 Jerusalem

Adaugă în coş