Gold Nice Price

Jackson 5


Data aparitiei: 12.07.2007

Gen: R & B

Casa de discuri: Motown

54.99 LEI

Stoc limitat
Produsul este pe stoc, dar nu putem garanta disponibilitatea sa în viitorul apropiat. Plasaţi acum o comandă pentru a asigura rezervarea produsului.

Cod produs: 602498801529

Track list

# Titlu
Disc 1
1 I Want You Back
2 Who's Lovin' You
4 The Young Folks
5 The Love You Save
6 I Found That Girl
7 I'll Bet You
8 I'll Be There
9 Goin' Back To Indiana
10 Mama's Pearl
11 Darling Dear
12 Never Can Say Goodbye
13 Maybe Tomorrow
14 It's Great To Be Here
15 Sugar Daddy
16 I'm So Happy
17 Medley: Sing A Simple Song/Can You Remember
18 Doctor My Eyes
19 Little Bitty Pretty One
20 Lookin' Through The Windows
21 Love Song
Disc 2
1 Corner Of The Sky
2 Touch
3 Hallelujah Day
4 Daddy's Home
5 Get It Together
6 Hum Along And Dance
7 Mama I Gotta Brand New Thing (Don't Say No)
8 It's Too Late To Change The Time
9 Dancing Machine
10 Whatever You Got, I Want
11 The Life Of The Party
12 I Am Love
13 All I Do Is Think Of You
14 Forever Came Today
15 We're Here To Entertain You

Adaugă în coş