Gold 2 CD

Peter Frampton


Data aparitiei: 10.07.2007

Gen: rock

Casa de discuri: A&M

54.99 LEI

Stoc limitat
Produsul este pe stoc, dar nu putem garanta disponibilitatea sa în viitorul apropiat. Plasaţi acum o comandă pentru a asigura rezervarea produsului.

Cod produs: 602498801628

Track list

# Titlu
Disc 1
1 It's A Plain Shame
2 Jumping Jack Flash
3 All I Want To Be (Is By Your Side)
4 I Got My Eyes On You
5 All Night Long
6 Lines On My Face
7 Baby (Somethin's Happening)
8 Doobie Wah
9 Nowhere's Too Far (For My Baby)
10 Nassau/Baby I Love Your Way
11 The Crying Clown
12 Penny For Your Thoughts
13 I'll Give You Money
14 Show Me The Way
15 Shine On
16 Do You Feel Like We Do
Disc 2
1 I'm In You
2 Putting My Heart On The Line
3 Signed, Sealed, Delivered I'm Yours
4 I Can't Stand It No More
5 Breaking All The Rules
6 Theme From Nivram
7 Lying
8 More Ways Than One
9 Holding On To You
10 The Bigger They Come
11 I Won't Let You Down
12 Day In The Sun
13 You
14 Waiting For Your Love
15 Greens
16 While My Guitar Gently Weeps

Adaugă în coş