Swords 2 CD



Data aparitiei: 19.10.2009

Gen: Rock

Casa de discuri: Polydor

54.99 LEI

În stoc furnizor
Produsul se afla in stocul furnizorului nostru, în cantităţi suficiente, şi va putea fi livrat în maxim 5 zile de la plasarea unei comenzi ferme.

Cod produs: 600753222072

Track list

# Titlu
Disc 1
1 Good Looking Man About Town
2 Don't Make Fun Of Daddy's Voice
3 If You Don't Like Me, Don't Look At Me
4 Ganglord
5 My Dearest Love
6 The Never-Played Symphonies
7 Sweetie Pie
8 Christian Dior
9 Shame Is The Name
10 Munich Air Disaster 1958
11 I Knew I Was Next
12 It's Hard To Walk Tall When You're Small
13 Teenage Dad On His Estate
14 Children In Pieces
15 Friday Mourning
16 My Life Is A Succession Of People Saying Goodbye
17 Drive-In Saturday
18 Because Of My Poor Education
Disc 2
1 Black Cloud
2 I'm Throwing My Arms Around Paris
3 I Just Want To See The Boy Happy
4 Why Don't You Find Out For Yourself
5 One Day Goodbye Will Be Farewell
6 You Just Haven’t Earned It Yet, Baby
7 Life Is A Pigsty
8 I'm OK By Myself

Adaugă în coş