Good Evening Ev’rybody 1 DVD

Louis Armstrong


Data aparitiei: 11.02.2010

Gen: Jazz

Casa de discuri: Image Entertainment

39.99 LEI

Stoc limitat
Produsul este pe stoc, dar nu putem garanta disponibilitatea sa în viitorul apropiat. Plasaţi acum o comandă pentru a asigura rezervarea produsului.

Cod produs: 602527314020

Track list

# Titlu
Disc 1
1 Hello,Dolly!
7 I Want A Little Girl
8 Thanks A Million
9 Way Down Yonder In New Orleans
10 I'm Confessin'
11 Them There Eyes
12 Nobody Knows The Trouble I've Seen
13 I'm In The Market For You
14 Ain't Misbehavin'
15 When It's Sleepy Time Down South
16 Pennies From Heaven (Extended)
17 Blueberry Hill (Extended)
18 Let There Be Peace On Earth
19 Come On Children, Let's Sing
20 Elijah Rock
21 Just A Closer Walk With Thee
22 When The Saints Go Marching In
23 Mack The Knife
24 What A Wonderful World

Adaugă în coş