U2360° At The Rose Bowl 1 BluRay



Data aparitiei: 07.06.2010

Gen: Rock

Casa de discuri: Mercury

93.95 LEI

Stoc limitat
Produsul este pe stoc, dar nu putem garanta disponibilitatea sa în viitorul apropiat. Plasaţi acum o comandă pentru a asigura rezervarea produsului.

Cod produs: 602527355238

Track list

# Titlu
Disc 1
1 What Time Is It In The World?
2 Ode To Joy/Get On Your Boots
3 Magnificent
4 Mysterious Ways
5 Beautiful Day
6 I Still Haven't Found What I'm Looking For
7 Stuck In A Moment You Can't Get Out Of
8 No Line On The Horizon
9 Elevation
10 In A Little While
11 Unknown Caller
12 Until The End Of The World
13 The Unforgettable Fire
14 City Of Blinding Lights
15 Vertigo
16 I'll Go Crazy If I Don't Go Crazy Tonight
17 Radio Tehran
18 Sunday Bloody Sunday
19 MLK
20 Walk On
21 Beautiful People
22 One
23 Amazing Grace/Where The Streets Have No Name
24 Contact
25 Ultra Violet (Light My Way)
26 With Or Without You
27 Moment Of Surrender/Credits
28 Squaring The Circle: Creating U2360°
29 U2360° Tour Clips
30 Breathe
31 Berlin Time-Lapse
32 European Tour Opening - Barcelona
33 North American Tour Opening - Chicago
34 Videos
35 Credits

Adaugă în coş