The Bbc Sessions 2 CD



Data aparitiei: 19.10.2010

Gen: alternative rock

Casa de discuri: Mercury

54.99 LEI

Stoc limitat
Produsul este pe stoc, dar nu putem garanta disponibilitatea sa în viitorul apropiat. Plasaţi acum o comandă pentru a asigura rezervarea produsului.

Cod produs: 600753015124

Track list

# Titlu
Disc 1
1 Thrill Has Gone
2 Everyday Now
3 Future Is Promises
4 Prayer For You
5 It Hurts Me Too
6 Dream Hotel
7 Alone With You
8 Fade Away
9 You Owe It All To Me
10 I Want To Go To Heaven
11 I've Got A Feeling
12 I Don't Want A Lover
13 So In Love With You
14 Tired Of Being Alone
Disc 2
1 Insane
2 Say What You Want
3 You're All I Need To Get By
4 Black Eyed Boy
5 Halo
6 Tell Me The Answer
7 In Our Lifetime
8 Carnival Girl
9 Say What You Want
10 I'll See It Through

Adaugă în coş