Anthology 2 CD

Bryan Adams


Data aparitiei: 25.11.2005

Gen: Pop

Casa de discuri: Polydor

59.99 LEI

Stoc limitat
Produsul este pe stoc, dar nu putem garanta disponibilitatea sa în viitorul apropiat. Plasaţi acum o comandă pentru a asigura rezervarea produsului.

Cod produs: 602498757970

Track list

# Titlu
Disc 1
1 Remember
2 Lonely Nights
3 Straight From The Heart
4 Cuts Like A Knife
5 This Time
6 Run To You
7 Somebody
8 Heaven
9 Summer Of '69
10 One Night Love Affair
11 It's Only Love
12 Heat Of The Night
13 Hearts On Fire
14 (Everything I Do) I Do It For You
15 Can't Stop This Thing We Started
16 There Will Never Be Another Tonight
17 Thought I'd Died And Gone To Heaven
18 All I Want Is You
Disc 2
1 Please Forgive Me
2 All For Love
3 Have You Ever Really Loved A Woman?
4 Rock Steady
5 The Only Thing That Looks Good On Me Is You
6 Let's Make A Night To Remember
7 Star
8 Back To You
9 I'm Ready
10 On A Day Like Today
11 When You're Gone
12 Cloud Number Nine
13 The Best Of Me
14 Here I Am
15 Open Road
16 18 Til I Die
17 So Far So Good
18 I'm Not The Man You Think I Am

Adaugă în coş