Bon Jovi Greatest Hits  1 CD

Bon Jovi


Data aparitiei: 01.11.2010

Gen: Rock

Casa de discuri: Island Def Jam

54.99 LEI

Stoc limitat
Produsul este pe stoc, dar nu putem garanta disponibilitatea sa în viitorul apropiat. Plasaţi acum o comandă pentru a asigura rezervarea produsului.

Cod produs: 602527523347


Livin' on a Prayer
You Give Love a Bad Name
It's My Life
Have a Nice Day
Wanted Dead or Alive
Bad Medicine
We Weren't Born to Follow
I'll Be There for You
Born to Be My Baby
Bed of roses
Who Says You Can't Go Home
Lay Your Hands on Me
What Do You Got?
No Apologies

Track list

# Titlu
Disc 1
1 Livin' On A Prayer
2 You Give Love A Bad Name
3 It's My Life
4 Have A Nice Day
5 Wanted Dead Or Alive
6 Bad Medicine
7 We Weren't Born To Follow
8 I'll Be There For You
9 Born To Be My Baby
10 Bed Of Roses
11 Who Says You Can't Go Home
12 Lay Your Hands On Me
13 Always
14 In These Arms
15 What Do You Got?
16 No Apologies
Disc 2
1 Runaway
2 Someday I'll Be Saturday Night
3 Lost Highway
4 I'll Sleep When I'm Dead
5 In And Out Of Love
6 Keep The Faith
7 When We Were Beautiful
8 Blaze Of Glory
9 This Ain't A Love Song
10 These Days
11 (You Want To) Make A Memory
12 Blood On Blood
13 This Is Love This Is Life
14 The More Things Change

Adaugă în coş