The Country Collection

Jerry Lee Lewis


Data aparitiei: 25.04.2000

Gen: country

Casa de discuri: Spectrum

29.99 LEI

Stoc limitat
Produsul este pe stoc, dar nu putem garanta disponibilitatea sa în viitorul apropiat. Plasaţi acum o comandă pentru a asigura rezervarea produsului.

Cod produs: 731455437928

Track list

# Titlu
Disc 1
1 Heartaches By The Number
2 Green Green Grass Of Home
3 Help Me Make It Through The Night
4 Detroit City
5 King Of The Road
6 I'm So Lonesome I Could Cry
7 Break My Mind
8 Sweet Dreams
9 Reuben James
10 Another Place Another Time
11 Before The Next Teardrop Falls
12 Pick Me Up On Your Way Down
13 What's Made Milwaukee Famous (Has Made A Loser Out Of Me)
14 Louisiana Man
15 Middle Age Crazy
16 I'm A Lonesome Fugitive
17 She Even Woke Me Up To Say Goodbye
18 Today I Started Loving You Again
19 I Forgot More Than You'll Ever Know
20 There Stands The Glass

Adaugă în coş