Ending On A High Note - The Final Concert - de A-ha

Ending On A High Note - The Final Concert 1 DVD Local Version



Data aparitiei: 04.04.2011

Gen: pop rock

Casa de discuri: WE LOVE MUSIC

49.99 LEI

Stoc limitat
Produsul este pe stoc, dar nu putem garanta disponibilitatea sa în viitorul apropiat. Plasaţi acum o comandă pentru a asigura rezervarea produsului.

Cod produs: 602527675701

Track list

# Titlu
Disc 1
1 The Sun Always Shines On TV
2 Move To Memphis
3 The Blood That Moves The Body
4 Scoundrel Days
5 The Swing Of Things
6 Forever Not Yours
7 Stay On These Roads
8 Manhattan Skyline
9 Hunting High And Low
10 We're Looking For The Whales
11 Butterfly, Butterfly (The Last Hurrah)
12 Crying In The Rain
13 Minor Earth, Major Sky
14 Summer Moved On
15 I've Been Losing You
16 Foot Of The Mountain
17 Cry Wolf
18 Analogue
19 The Living Daylights
20 Take On Me
21 Credits

Adaugă în coş