Popmart Live From Mexico City 1 DVD Deluxe Edition



Data aparitiei: 12.09.2007

Gen: Rock

Casa de discuri: Mercury

79.99 LEI

Stoc limitat
Produsul este pe stoc, dar nu putem garanta disponibilitatea sa în viitorul apropiat. Plasaţi acum o comandă pentru a asigura rezervarea produsului.

Cod produs: 602517335356

Track list

# Titlu
Disc 1
1 Pop Muzik
2 Mofo
3 I Will Follow
4 Gone
5 Even Better Than The Real Thing
6 Last Night On Earth
7 Until The End Of The World
8 New Year's Day
9 Pride (In The Name Of Love)
10 I Still Haven't Found What I'm Looking For
11 All I Want Is You
12 Desire
13 Staring At The Sun
14 Sunday Bloody Sunday
15 Bullet The Blue Sky
16 Please
17 Where The Streets Have No Name
18 Lemon
19 Discotheque
20 If You Wear That Velvet Dress
21 With Or Without You
22 Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me
23 Mysterious Ways
24 One
25 Wake Up Dead Man

Adaugă în coş