Elton 60 - Live At Madison Square Garden 2 DVD Deluxe Edition

Elton John


Data aparitiei: 08.10.2007

Gen: pop

Casa de discuri: Mercury

114.99 LEI

În stoc furnizor
Produsul se afla in stocul furnizorului nostru, în cantităţi suficiente, şi va putea fi livrat în maxim 5 zile de la plasarea unei comenzi ferme.

Cod produs: 602517396456

Track list

# Titlu
Disc 1
1 Your Song
2 Border Song
3 Sixty Years On
4 Tiny Dancer
5 Levon
6 Honky Cat
7 Rocket Man
8 Crocodile Rock
9 Goodbye Yellow Brick Road
10 Daniel
11 Someone Saved My Life Tonight
12 Candle In The Wind
13 Sorry Seems To Be The Hardest Word
14 I'm Still Standing
15 Bennie And The Jets
16 Song For Guy
17 This Train Don't Stop There Anymore
18 Tinderbox
19 The Bridge
Disc 2
1 Mona Lisas And Mad Hatters
2 Wouldn't Have You Any Other Way (NYC)
3 Empty Garden (Hey Hey Johnny)
4 Believe
5 We All Fall In Love Sometimes/ Curtains
6 The Bridge
7 Roy Rogers
8 Mona Lisas And Mad Hatters
9 Sorry Seems To Be The Hardest Word
10 Bennie And The Jets
11 All The Girls Love Alice
12 Tiny Dancer
13 Something About The Way You Look Tonight
14 Philadelphia Freedom
15 Sad Songs (Say So Much)
16 Don't Let The Sun Go Down On Me
17 I'm Still Standing
18 The Bitch Is Back
19 Crocodile Rock
20 Saturday Night's Alright (For Fighting)
21 Funeral For A Friend/Love Lies Bleeding
22 Your Song

Adaugă în coş