Nana Mouskouri In New York - The Girl From Greece Sings 1 CD Deluxe Edition

Nana Mouskouri


Data aparitiei: 17.04.2000

Gen: Pop

Casa de discuri: Mercury

79.99 LEI

În stoc furnizor
Produsul se afla in stocul furnizorului nostru, în cantităţi suficiente, şi va putea fi livrat în maxim 5 zile de la plasarea unei comenzi ferme.

Cod produs: 731454623223

Track list

# Titlu
Disc 1
1 No Moon At All
2 That's My Desire
3 Love Me Or Leave Me
4 What's Good About Goodbye
5 Hold Me, Thrill Me, Kiss Me
6 What Now My Love
7 The Touch Of Your Lips
8 These Things I Offer You
9 Don't Go To Strangers
10 You Forgot All The Words
11 Smoke Gets In Your Eyes
12 Till There Was You
13 Almost Like Being In Love
14 But Not For Me
15 I Get A Kick Out Of You

Adaugă în coş