Barry White - Universal Masters Collection 1 CD

Barry White


Data aparitiei: 30.08.2006

Gen: soul

Casa de discuri: Universal Music

34.99 LEI

Stoc limitat
Produsul este pe stoc, dar nu putem garanta disponibilitatea sa în viitorul apropiat. Plasaţi acum o comandă pentru a asigura rezervarea produsului.

Cod produs: 044006860923

Track list

# Titlu
Disc 1
1 Walkin' In The Rain With The One I Love
2 I'm Gonna Love You Just A Little More Baby
3 Honey Please, Can't Ya See
4 Mellow Mood (Pt. I)
5 You're The First, The Last, My Everything
6 Love Serenade
7 Let The Music Play
8 You See The Trouble With Me
9 I'm Qualified To Satisfy You
10 Playing Your Game, Baby
11 Oh What A Night For Dancing
12 Sho' You Right
13 Practice What You Preach

Adaugă în coş