All The Hits And All New Love Songs 2 CD

Kenny Rogers


Data aparitiei: 20.09.1999

Gen: country

Casa de discuri: Emi

59.99 LEI

Stoc limitat
Produsul este pe stoc, dar nu putem garanta disponibilitatea sa în viitorul apropiat. Plasaţi acum o comandă pentru a asigura rezervarea produsului.

Cod produs: 724352077823


CD 1
02. The Gambler
03. Coward Of The County
04. Ruby Don't Take Your Love To Town
05. Islands In The Stream feat.Dolly Parton
06. Something's Burning
07. Daytime Friends
08. Lady
09. We've Got Tonight
10. Reuben James
11. Love The World Away
12. Desperado
13. Sweet Music Man
14. She Believes In Me
15. You Decorated My Life
16. Don't Fall In Love With A Dreamer
17. Blaze Of Glory
18. I Don't Need You
19. Every Time Two Fools Collide
20. Green Green Grass Of Home
CD 2
01. Ain't No Sunshine
02. The Kind Of Fool Love Makes
03. Let It Be Me
04. You Don't Know Me
05. How Sweet It Is (To Be Loved By You)
06. I Will Remember You
07. Buy Me A Rose
08. Three Times A Lady
09. Share Your Love With Me
10. I Can't Make You Love Me
11. I Don't Need You
12. This Masquerade
13. Since I Fell For You
14. Don't Fall In Love With A Dreamer
15. Loving Arms
16. Love Don't Live Here Anymore
17. You Looked So Beautiful
18. Small Dark Clouds

Adaugă în coş