Caught in the act 1 CD/ 1 DVD

Michael Buble


Data aparitiei: 15.11.2005

Gen: pop

Casa de discuri: Warner Music

69.99 LEI

Stoc limitat
Produsul este pe stoc, dar nu putem garanta disponibilitatea sa în viitorul apropiat. Plasaţi acum o comandă pentru a asigura rezervarea produsului.

Cod produs: 093624944423


1. Feeling Good
2. Summer Wind
3. Home
4. You and I
5. The More I See You
6. You'll Never Find Another Love Like Mine With Laura Pausini
7. Can't Buy Me Love
8. Smile
1. Feeling Good
2. Sway
3. Try a Little Tenderness
4. Fever
5. Come Fly With Me
6. Moondance
7. You Don't Know Me
8. That's All
9. For Once in My Life
10. You'll Never Find Another Love Like Mine WITH Laura Pausini
11. This Love
12. I've Got You Under My Skin
13. Home
14. The More I See You
15. Save the Last Dance for Me
16. How Sweet It Is
17. Crazy Little Thing Called Love
18. Song for You
DVD extras
19. Song for You feat.Chris Botti
20. A Backstage Pass

Adaugă în coş