Concert for the Americas with Buddy Rich 1 DVD

Frank Sinatra


Data aparitiei: 27.05.2016

Gen: pop

Casa de discuri: Eagle Vision

64.99 LEI

Stoc limitat
Produsul este pe stoc, dar nu putem garanta disponibilitatea sa în viitorul apropiat. Plasaţi acum o comandă pentru a asigura rezervarea produsului.

Cod produs: 5034504123373


1. I've Got The World On A String
2. I Get A Kick Out Of You
3. Come Rain Or Come Shine
4. When Your Lover Is Gone
5. The Lady Is A Tramp
6. The House I Live In
7. Prologue / Jet Song - Rich,Buddy
8. Searching
9. My Kind Of Town
10. Something
11. The Best Is Yet To Come
12. Strangers In The Night
13. All Or Nothing At All
14. The Gal That Got Away / It Never entered my mind
15. I've Got You Under My Skin
16. Send In The Clowns
17. Quiet Nights Of Quiet Stars
18. I Won't Dance
19. Theme From New York,New York

Adaugă în coş