Ella with London Symphony Orchestra 1 CD

Ella Fitzgerald


Data aparitiei: 29.09.2017

Gen: jazz

Casa de discuri: Universal Music

49.99 LEI

Stoc limitat
Produsul este pe stoc, dar nu putem garanta disponibilitatea sa în viitorul apropiat. Plasaţi acum o comandă pentru a asigura rezervarea produsului.

Cod produs: 602557825381


1. People Will Say Were In Love - feat. Gregory Porter
2. Someone To Watch Over Me
3. They Cant Take That Away From Me - feat.Louis Armstrong
4. Bewitched
5. I Get A Kick Out Of You
6. Misty
7. Makin Whoopee!
8. These Foolish Things (Remind Me Of You)
9. Lets Call The Whole Thing Off - feat. Louis Armstrong
10. What Is There To Say
11. Lets Do It (Lets Fall In Love)
12. With A Song In My Heart

Adaugă în coş