Evergreens Celebrating Six Decades On Columbia Records

Barbra Streisand

2 Vinyl

Data aparitiei: 27.10.2023

Gen: Pop

Casa de discuri: Columbia Records

139.97 LEI

Stoc limitat
Produsul este pe stoc, dar nu putem garanta disponibilitatea sa în viitorul apropiat. Plasaţi acum o comandă pentru a asigura rezervarea produsului.

Cod produs: 196588200816



1. I’ll Tell The Man In The Street

2. Bewitched (Bothered And Bewildered)

3. Absent Minded Me

4. The Shadow Of Your Smile

5. Where Or When

6. Ma Premiere Chanson

7. I Don’t Know Where I Stand

8. I Never Meant To Hurt You

9. Letters That Cross In The Mail

10. Answer Me

11. Tomorrow

12. Can’t Help Lovin’ That Man


1. Two People

2. Some Enchanted Evening

3. I Believe (previously unreleased)

4. Isn’t It A Pity?

5. Moon River

6. Here’s To Life (orchestra version)

7. The Windmills Of Your Mind

8. Who Can I Turn To (When Nobody Needs Me) with Anthony Newley

9. Lady Liberty

10. Evergreen  (2023 mix)

Adaugă în coş