Forever Man 2 CD

Eric Clapton


Data aparitiei: 18.03.2015

Gen: rock

Casa de discuri: Warner

69.99 LEI

Stoc limitat
Produsul este pe stoc, dar nu putem garanta disponibilitatea sa în viitorul apropiat. Plasaţi acum o comandă pentru a asigura rezervarea produsului.

Cod produs: 093624927914


CD 1-Studio
1. Gotta Get Over
2. I’Ve Got A Rock ‘N’ Roll Heart
3. Anyway The Wind Blows [With J.J. Cale]
4. My Father’S Eyes
5. Motherless Child
6. Pretending
7. Little Queen Of Spades
8. Bad Love
9. Behind The Mask
10. Tears In Heaven
11. Change The World
12. Call Me The Breeze
13. Forever Man
14. Riding With The King [With B.B. King]
15. It’S In The Way That You Use It
16. Circus
17. Got You On My Mind
18. Travelin’ Alone
19. Revolution

CD 2-Live
1. Badge
2. Sunshine Of Your Love
3. White Room
4. Wonderful Tonight
5. Worried Life Blues
6. Cocaine
7. Layla [Unplugged]
8. Nobody Knows You When You’Re Down & Out [Unplugged]
9. Walkin’ Blues [Unplugged]
10. Them Changes [With Steve Winwood]
11. Presence Of The Lord [With Steve Winwood]
12. Hoochie Coochie Man
13. Goin’ Down Slow
14. Over The Rainbow

Adaugă în coş