Going Back - Live At Roseland Ballroom, NYC 1 DVD

Phil Collins


Data aparitiei: 27.06.2017

Gen: pop,rock

Casa de discuri: Eagle rock

44.99 LEI

Stoc limitat
Produsul este pe stoc, dar nu putem garanta disponibilitatea sa în viitorul apropiat. Plasaţi acum o comandă pentru a asigura rezervarea produsului.

Cod produs: 5036369821791


1         Intro: Signed, Sealed, Delivered (I'm Yours) 
2         Ain't Too Proud To Beg
3         Girl (Why You Wanna Make Me Blue) 
4         Dancing In The Street 
5         (Love Is Like A) Heatwave 
6         Papa Was A Rollin' Stone
7         Never Dreamed You'd Leave In Summer
8         Jimmy Mack
9         You've Been Cheatin' 
10         Do I Love You 
11         Loving You Is Sweeter Than Ever 
12         Going to A Go Go
13         Blame It On The Sun 
14         Ain't That Peculiar
15         Too Many Fish In The Sea 
16         You Really Got A Hold On Me 
17         Something About You
18         Tears Of A Clown
19         Nowhere To Run
20         In My Lonely Room 
21         Take Me In Your Arms Rock Me A Little While
22         Uptight (Everything's Alright)
23         Going Back
24         Talking About My Baby
25         Can't Hurry Love
26         My Girl
27         Menu / Phil Collins / Going Back - Live At Roseland Ballroom, NYC 
28         Rehearsal Footage With Phil's Commentary     
29         "Going Back" An Interview With Phil Collins    

Adaugă în coş