If i'm honest 1 CD

Blake Shelton


Data aparitiei: 20.05.2016

Gen: country

Casa de discuri: Warner Music

69.99 LEI

Stoc limitat
Produsul este pe stoc, dar nu putem garanta disponibilitatea sa în viitorul apropiat. Plasaţi acum o comandă pentru a asigura rezervarea produsului.

Cod produs: 093624920038


1. Straight Outta Cold Beer       
2. She's Got a Way With Words       
3. Bet You Still Think About Me       
4. Every Time I Hear That Song       
5. Came Here to Forget       
6. Every Goodbye       
7. It Ain't Easy       
8. A Guy With a Girl       
9. Go Ahead and Break My Heart (feat. Gwen Stefani)       
10. Friends (From The Angry Birds Movie)       
11. One Night Girl       
12. Doing It to Country Songs (feat. The Oak Ridge Boys)       
13. Green       
14. You Can't Make This Up       
15. Savior's Shadow        

Adaugă în coş