Long Story Short: Willie Nelson 90: Live 2LP

Willie Nelson

2 Vinyl

Data aparitiei: 19.04.2024

Gen: Country

Casa de discuri: Legacy Recordings

184.97 LEI

Stoc limitat
Produsul este pe stoc, dar nu putem garanta disponibilitatea sa în viitorul apropiat. Plasaţi acum o comandă pentru a asigura rezervarea produsului.

Cod produs: 196588531019


1. California Sober
2. The Ghost
3. Remember Me (When The Candle Lights Are Gleaming
4. Me And Paul
5. My Heroes Have Always Been Cowboys
6. I Can Get Off On You
7. It Ain’t Over Yet
8. Cowboys Are Frequently Secretly Fond Of Each Other
9. Willie Got Me Stoned
10. Good Hearted Woman
11. Heaven And Hell
12. A Song For You
13. Loving Her Was Easier (Than Anything I’ll Ever Do Again)
14. Georgia On My Mind
15. Crazy
16. Stardust
17. Sing One With Willie
18. Roll Me Up And Smoke Me When I Die
19. Live Forever

Adaugă în coş