Love Songs 1 CD

Barry White


Data aparitiei: 31.10.2006

Gen: soul

Casa de discuri: Mercury

34.99 LEI

Stoc limitat
Produsul este pe stoc, dar nu putem garanta disponibilitatea sa în viitorul apropiat. Plasaţi acum o comandă pentru a asigura rezervarea produsului.

Cod produs: 044006864228

Track list

# Titlu
Disc 1
1 Love's Theme
2 Can't Get Enough Of Your Love Babe
3 I'm Gonna Love You Just A Little More Baby
4 You're The First, The Last, My Everything
5 Never, Never Gonna Give You Up
6 Just The Way You Are
7 It's Ecstasy When You Lay Down Next To Me
8 Practice What You Preach
9 Walkin' In The Rain With The One I Love
10 Dark And Lovely (You Over There)
11 It May Be Winter Outside (But In My Heart It's Spring)
12 Don't Make Me Wait Too Long
13 I'll Do For You Anything You Want Me To
14 Love Serenade
15 Midnight And You

Adaugă în coş