Orginal Album Classics 5 CD

Nina Simone


Data aparitiei: 06.10.2009

Gen: jazz

Casa de discuri: RCA

59.99 LEI

Stoc limitat
Produsul este pe stoc, dar nu putem garanta disponibilitatea sa în viitorul apropiat. Plasaţi acum o comandă pentru a asigura rezervarea produsului.

Cod produs: 886975692323


CD 1:'Nuff Said!
  1. In the Morning [Live]
  2. Sunday In Savannah [Live]
  3. Backlash Blues [Live]
  4. Please Read Me [Live]
  5. Gin House Blues [Live]
  6. Why? (the King of Love is Dead) [Live]
  7. Peace of Mind [Live]
  8. Ain't Got No/I Got Life [From the Broadway Musical "Hair"] [Live]
  9. I Loves You Porgy [From "Porgy and Bess"] [Live]
  10. Take My Hand Precious Lord [Live]
  11. Do What You Gotta Do [Live][*]
CD 2:To Love Somebody
  1. Suzanne
  2. Turn! Turn! Turn! (To Everything There is a Season)
  3. Revolution, Part 1
  4. Revolution, Part 2
  5. To Love Somebody
  6. I Shall Be Released
  7. I Can't See Nobody
  8. Just Like Tom Thumb's Blues
  9. The Times They Are a-Changin'
CD 3: Black Gold
  1. Introduction [Live]
  2. Black is the Color of My True Love's Hair [Live]
  3. Ain't Got No/I Got Life [Live]
  4. Westwind [Live]
  5. Who Knows Where the Time Goes [Live]
  6. The Assignment Sequence [Live]
  7. To Be Young, Gifted and Black [Live]
CD 4: It is Finished
  1. The Pusher
  2. Com' By H'yere/Good Lord
  3. Funkier Than a Mosquito's Tweeter
  4. Mr. Bojangles
  5. I Want a Little Sugar In My Bowl
  6. Dambala
  7. Let It Be Me
  8. Obeah Woman
CD 5:Nina Simone and Piano!
  1. Seems I'm Never Tired Lovin' You
  2. Nobody's Fault But Mine
  3. I Think It's Going To Rain Today
  4. Everyone's Gone To the Moon
  5. Compensation
  6. Who Am I
  7. Another Spring
  8. The Human Touch
  9. I Get Along Without You Very Well (Except Sometimes)
  10. The Desperate Ones
  11. Music For Lovers [*]
  12. In Love In Vain [*]
  13. I'll Look Around [*]
  14. The Man With the Horn [*]

Adaugă în coş