Original Album Classics 5 CD

Jeff Beck


Data aparitiei: 25.09.2015

Gen: rock

Casa de discuri: Sony Music

49.99 LEI

Stoc furnizor limitat
Produsul se afla in stocul furnizorului nostru, dar nu putem garanta disponibilitatea sa în viitorul apropiat. Plasaţi acum o comandă pentru a asigura rezervarea produsului.

Cod produs: 888751056329


Rough and ready
  1. Got the Feeling-
  2. Situation 
  3. Short Business
  4. Max's Tune 
  5. I've Been Used 
  6. New Ways / Train Train
  7. Jody
Jeff Beck Group
  1. Ice Cream Cakes 
  2. Glad All Over 
  3. Tonight I'll Be Staying Here with You 
  4. Sugar Cane 
  5. I Can't Give Back the Love I Feel for You 
  6. Going Down 
  7. I Gotta Have a Song 
  8. Highways
  9. Definitely Maybe 
Blow by blow
  1. You Know What I Mean 
  2. She's a Woman 
  3. Constipated Duck
  4. Air Blower 
  5. Scatterbrain 
  6. Cause We've Ended As Lovers
  7. Thelonius 
  8. Freeway Jam 
  9. Diamond Dust 
  1. Led Boots 
  2. Come Dancing
  3. Goodbye Pork Pie Hat 
  4. Head for Backstage Pass 
  5. Blue Wind
  6. Sophie 
  7. Play with Me 
  8. Love Is Green
Jeff Beck Group with Jan Hammer Group Live
  1. Freeway Jam 
  2. Earth (Still Our Only Home) 
  3. She's a Woman 
  4. Full Moon Boogie 
  5. Darkness / Earth in Search of a Sun 
  6. Scatterbrain
  7. Blue Wind 

Adaugă în coş