Original Album Series 5 CD

Hot Chocolate


Data aparitiei: 21.01.2014

Gen: pop

Casa de discuri: Parlophone

74.99 LEI

Stoc limitat
Produsul este pe stoc, dar nu putem garanta disponibilitatea sa în viitorul apropiat. Plasaţi acum o comandă pentru a asigura rezervarea produsului.

Cod produs: 825646361977


Man to man
  1. Heaven Is in the Back Seat of My Cadillac
  2. Living on a Shoe String
  3. Sugar Daddy
  4. Man to Man
  5. You Could've Been a Lady
  6. Sex Appeal
  7. Harry
  8. Don't Stop It Now
  9. Seventeen Years of Age

Every 1’s a winner
  1. Every 1's a Winner
  2. Confetti Day
  3. Love Is the Answer One More Time
  4. Sometimes It Hurts to Be a Friend
  5. So You Win Again
  6. Stay with Me
  7. Runaway Girl
  8. I'm Gonna Make You Feel Like a Woman
  9. Put Your Love in Me

Going Through the motions
  1. Going Through the Motions
  2. I Just Love What You're Doing
  3. Dreaming of You
  4. Dance (Get Down to It)
  5. Mindless Boogie
  6. Night Ride
  7. Congas Man

  1. Love Me to Sleep
  2. Losing You
  3. Gotta Give Up Your Love
  4. Walking on the Moon
  5. Green Shirt
  6. Children of Spacemen
  7. Brand New Christmas
  8. Are You Getting Enough of What Makes You Happy

  1. Girl Crazy
  2. Mystery
  3. Are You Getting Enough Happiness
  4. No Tears
  5. Chances
  6. It Started with a Kiss
  7. You'll Never Be So Wrong
  8. Emotion Explosion
  9. One Nights Not Enough

Adaugă în coş